O NAMA

Boša Shoes Novi Pazar

Novi Pazar se nalazi 270km južno od prestonice Srbije Beograda. Danas grad ima preko 125000 stanovnika jedna od karakteristika grada je veliki broj jeans i obućarskih fabrika. Jenda od takvih je i fabrika obuće BOŠA.

Ova fabrika osnovana je 1992 godine, od male porodične malofakturne radionice, prerasla je u ozbiljnu modernu fabriku za proizvodnju obuće. Trenutno zapošljava 25 radnika a u planu je proširenje prizvodnih kapaciteta, što podrazumeva i povećanje broja zaposlenih.

Prateći trendove i stanje na tržištu, rukovodstvo firme odlučilo je da proizvodi žensku obuću. Potvrda ispravnog kursa firme su mnogobrojna priznanja dobijena na neđunarodnim i domaćim izložbama i sajmovima, od kojih su najvaznija, zlatna „Košuta“ za dizajn i kvalitet, najveće priznanje u državi u obućarstvu, zatim tri srebrne Košute i mnoga druga priznanja. Dobijene nagrade plod su timskog rada kolektiva koji je spoj iskustva i mladosti. 

Odeljenje dizajnera i modelara brinu o svakom detalju na crtežu koji treba da privuče pažnju probirljivih kupaca.

Proces proizvodnje počinje pažljivim izborom prirodnih materijala koje obrađuju ruke iskusnih majstora. Dobro nacrtani mo0deli nakon timskog odobravanja idu u dalji proces obrade, naredna faza podrazumeva grubo spajanje pri čemu se naročito vodi računa da se isprate nacrtane linije koje su zaštitni znak već prepoznatljiv na tržištu, zatim se tako obrađeni modeli montiraju do konačnog proizvoda. Na kraju sledi detaljan pregled, timske konsultacije o eventualnim izmenama i konačno pakovanje.

Velika strast prema poslu i beskrajna želja ka inovacijama vodi pompaniju ka novim ciljevima, a ovi su dostižni visoki standardi u evropskoj proizvodnji povećanja kapaciteta i osvajanja novih tržišta.

Za sada fabrika BOŠA svoju robu plasira na tržiste Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Rusije a planira se osvajanje tržišta širom Evrope i sveta.

CMS by Connect